Verkoop AV productie

AV Media is officieel dealer van Panasonic en Sony, wat garandeert dat u voor een goed stuk advies, maar zeker ook voor optimale nazorg bij ons terecht kunt. Het leveringspakket van Panasonic en Sony is dusdanig uitgebreid, dat wij te allen tijde het juiste “gereedschap” voor uw specifieke werk kunnen leveren.

Ook voor wat betreft accessoires, zoals statieven, objectieven, microfoons, cameratassen etcetera, werken wij alleen met de beste merken, zoals Sachtler, Canon en Sennheiser. Onze eigen importen van Zacuto camera support systemen, Letus 35mm adapters, Mirror Image teleprompters, Convergent Design HD Compact Flash recorders en Blueshape camara accu’s maken ons leveringspakket compleet.

Merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en waarvoor wij als uw leverancier ook borg kunnen staan. Mocht er eens iets aan de hand zijn, dan kunnen wij u hiervoor ook optimale service verlenen.

En dat is nu precies waar wij ons mee onderscheiden. Goede informatie en advies vooraf en kwalitatief hoogwaardige nazorg. Daarbij praten wij het liefst met u bij een kop koffie en niet via koude onpersoonlijke e-mail. Zaken doen is een transactie tussen mensen!

Ook voor uw professionele tapes, blueray disks (XDCAM), P2 en SxS (XDCAM EX) geheugenkaarten kunt u bij AV Media terecht. De meeste producten hebben we op voorraad. Bel (026-3190921) of mail (info@avmedia.nl).